Burrito’s
4 pers

Voorbereiding

Stoof een ajuin samen met paprika’s, knoflook, rode chili en bak het rundergehakt. Voeg de Poco Loco burrito saus en de fijngesneden tomaten toe en laat 20 minuten zachtjes sudderen.

Meng de uitgelekte bonen en maïs onder het vlees en laat het geheel nog eens opkoken. Hak de koriander fijn en meng met het vlees. Verwarm de tortillas volgens de instructies op de verpakking. Schik enkele lepels vulling op de tortilla en bestrooi met kaas en nog wat extra tomatenblokjes en koriander. Vouw de burrito dicht en klaar is kees.

Serveer de burrito met zure room en Poco Loco sliced jalapeño’s voor extra pit.

mexicaans | avondmaal | tortillachips

Benodigdheden

300 gr. rundergehakt

1 ajuin

2 tomaten

1 rode paprika

1 groene paprika

2 rode chilipepers

3 teentjes knoflook

Verse koriander

Geraspte cheddarkaas

50 gr. mais

1 blik Poco Loco chilli beans

1 bokaal Poco Loco burrito saus

8 Poco Loco tortilla's natural