Chili con carne met korst van tortilla chips
4 pers

Voorbereiding

Stoof een ajuin samen met paprika’s, knoflook, rode chili en bak het rundergehakt. Voeg de Poco Loco burrito saus en de fijngesneden tomaten toe en laat 20 minuten zachtjes sudderen.
Meng de uitgelekte bonen en maïs onder het vlees en laat het geheel nog eens opkoken. Hak de koriander fijn, meng onder de chili con carne en giet die in een ovenvaste schotel. Verkruimel de chips en meng ze met verkruimelde blauwe kaas en de geraspte cheddarkaas. Strooi een dikke laag van deze mix over de chili con carne. Gratineer het geheel gedurende 8 minuten op 200°C.

mexicaans | avondmaal | tortillachips

Benodigdheden

300 gr. rundergehakt

1 ajuin

2 tomaten

1 rode paprika

1 groene paprika

2 rode chilipepers

3 teentjes knoflook

Verse koriander

Blauwe kaas

Geraspte cheddarkaas

50 gr. mais

1 blik Poco Loco chilli beans

1 bokaal Poco Loco burrito saus

75 gr. Poco Loco tortillachips crispy salted