Sterktes

Wat betreft onze vele sterktes focussen we op drie kernpunten.
We zien erop toe dat enkel producten van de beste kwaliteit onze fabrieken verlaten, focussen op permanente innovatie van ons productgamma en investeren voortdurend in de nieuwste technologie.

Onze sterktes komen tot uiting in elk product van

Poco Loco.

Kwaliteit

Enkel de allerbeste producten garanderen volledige tevredenheid. In onze productievestigingen passen we de hoogste kwaliteits-, voedselveiligheids-, hygiëne- en echtheidsnormen toe. Onze IFS Higher Level- en BRC Grade A-certificaten garanderen een constante kwaliteit, wat ook belangrijk is omdat export het grootste deel van onze omzet uitmaakt. Een laboratorium ter plaatse staat in voor de kwaliteit van onze eindproducten.

We maken volledige traceerbaarheid mogelijk, van grondstof tot afgewerkt product. We garanderen een strikt ggo-beleid: al onze producten zijn vrij van genetisch gemodificeerde organismen. We besteden veel aandacht aan specifieke markten en bijgevolg omvat ons aanbod biologische, koosjere en halal voedingsproducten.

Innovatie

Dat is waar we graag op focussen. En Poco Loco (een beetje gek) zijn doet geen pijn! We zorgen voor permanente innovatie van het productaanbod.

Onze marketingafdeling doorzoekt de markt op trends en opportuniteiten, en ons ervaren NPD-team creëert de lekkerste producten. Een getraind panel evalueert nieuwe en opwindende producten met de grootste zorg in ons smaaklaboratorium.

Technologie

Enkel de nieuwste technologie wordt gebruikt in onze drie productievestigingen in Roeselare (België) en Milton Keynes (Verenigd Koninkrijk). Ons proces is volautomatisch van productie tot opslag en logistiek. Daardoor kunnen we met grote snelheid produceren en tegelijkertijd de kosten laag houden.

Ook al beschikken we reeds over geavanceerde machinerie en technologie, we rusten niet op onze lauweren. We investeren voortdurend in nieuwe technologie, machinerie en processen.

De uitbreiding van onze capaciteit volgt de marktgroei.