Cutter de surimisticks en de witte vis fijn, voeg de fijngesneden paprika en gesnipperde ui toe en meng het geheel met losgeklopte eieren en room. Kruid af met geperste knoflook, paprikapoeder, peper en zout. Meng de bloem onder het beslag en voeg vers gehakte koriander toe.
Verwarm een pan met wat olie of boter, schep een eetlepel van het beslag in de pan en laat goudbruin bakken. Je kan meerdere krabcakes terzelfdertijd bakken. Daarna gaan de cakes 10 minuten in de oven op 200°C. Bak ook de taco shells in de oven volgens de instructies op de verpakking. Vul de taco shell met sla, avocado, tomaat, rode ajuin, crabcakes, zure room of tartaarsaus. Serveer met een schijfje limoen en koriander voor extra smaak.
200 gr. witte vis
200 gr. surimisticks
6 eieren
50 ml room
1 kleine ajuin, fijngesnipperd
3 teentjes knoflook
1 Rode paprika, fijngesneden
1 Rode ui, fijngesneden
1 avocado in blokjes
2 tomaten in blokjes
1 citroen
Koriander
Ijsbergsla
Zure room
Snuifje paprikapoeder
5 eetlepels bloem
8 Poco Loco crispy taco shells