Mexikaanse Loaded Nacho’s
10 pers

Voorbereiding

Verwarm de oven tot 200°C
Verdeel de chips gelijkmatig over een grote ovenvaste schaal
Verdeel de cheese dip over de chips
Verdeel de bonen over de chips
Strooi de geraspte kaas er overheen
Zet gedurende 3 tot 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is
Verwijder de ovenschaal uit de oven en werk verder af met toefjes guacamole, rode ui, mais en jalapenos

Tip:
Je kunt ook mexikaans gekruid gehakt of kip aan dit gerecht toevoegen voor extra smaak. Geraspte Emmentaler of mozzarella kan vervangen worden door geraspte cheddar. Je kunt driehoekige of ronde nacho's gebruiken, gezouten. Tortillachips kunnen ook worden verwarmd in een nachomachine.
| | tortillachips

Benodigdheden

450g Poco Loco Nacho chips naar keuze

250g Poco Loco Nacho Cheese Dip

300g Poco Loco guacamole dip

150g Poco Loco salsa medium dip

ingelegde jalapenos Poco Loco, als garnutuur

150g geraspte emmental of mozarella

300g chilli beans

75g rode ui, fijngesneden

75g mais