Nachos Kebab Bag
1 pers

Voorbereiding

1. Knip met een schaar voorzichtig de zijkant van de zak tortillachips open, maar laat de bodem intact zodat deze als serveerschaal kan dienen.
2. Schep de salsa gelijkmatig over de chips in de zak.
3. Voeg de gesneden tomaat en ui toe.
4. Bedek met het kebabvlees (serveer warm voor het beste resultaat).
5. Werk af met chili mayo of knoflooksaus als garnering.
6. Serveer onmiddellijk

Tip:
Je kunt ook andere toppings kiezen uit de gebruikelijke kebab-garnituren, zoals verse sla of rode kool.
| | tortillachips

Benodigdheden

125g Poco Loco Tortillachips (gezouten of chili)

50g gegaard kebabvlees

65g Salsa Medium Poco Loco

1/3 rode ui, fijngesneden in ringen

1/3 tomaat, in dunne plakjes gesneden

Chilimayonaise of knoflooksaus, als topping