Mexikaanse Loaded Nacho’s
10 pers

Voorbereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Verdeel de chips gelijkmatig over een grote ovenvaste schaal.
3. Verdeel het kippenvlees en kimchi gelijkmatig over de chips.
4. Sprenkel de barbecuesausdip over de kip en de chips.
5. Strooi de geraspte kaas royaal over het geheel.
6. Bak 3-5 minuten, of tot de kaas volledig gesmolten en licht goudbruin is.
7. Haal uit de oven.
8. Garneer met gesneden lente-uitjes, sesamzaadjes en verse koriander.
9. Optioneel: besprenkel met chili-mayonaise of sriracha-mayonaise voor extra pit en smaak.
10. Serveer onmiddellijk.

Tip:
Tortillachips kunnen ook worden opgewarmd in een nachomachine.
| | tortillachips

Benodigdheden

450g Poco Loco Tortilla Chips met Barbecue smaak

330g Poco Loco dip Barbecue

300g geraspte mozzarella of Emmentaler kaas

500g gekookte kippendij (pulled, in reepjes of kleine blokjes)

120g kimchi (uitgelekt)

20g lente-uitjes, fijngesneden

10g sesamzaadjes

Verse koriander, als garnituur

Chili mayo of sriracha mayo (optioneel, als garnituur)