1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Verdeel de chips gelijkmatig over een grote ovenvaste schaal.
3. Verdeel het kippenvlees en kimchi gelijkmatig over de chips.
4. Sprenkel de barbecuesausdip over de kip en de chips.
5. Strooi de geraspte kaas royaal over het geheel.
6. Bak 3-5 minuten, of tot de kaas volledig gesmolten en licht goudbruin is.
7. Haal uit de oven.
8. Garneer met gesneden lente-uitjes, sesamzaadjes en verse koriander.
9. Optioneel: besprenkel met chili-mayonaise of sriracha-mayonaise voor extra pit en smaak.
10. Serveer onmiddellijk.
450g Poco Loco Tortilla Chips met Barbecue smaak
330g Poco Loco dip Barbecue
300g geraspte mozzarella of Emmentaler kaas
500g gekookte kippendij (pulled, in reepjes of kleine blokjes)
120g kimchi (uitgelekt)
20g lente-uitjes, fijngesneden
10g sesamzaadjes
Verse koriander, als garnituur
Chili mayo of sriracha mayo (optioneel, als garnituur)