Feestelijke hapjes
4 pers

Voorbereiding

Hapjes met carpaccio
Maak de truffelmayonaise door enkele druppels truffelolie toe te voegen aan mayonaise. Bestrijk een wrap met een eetlepel truffelmayonaise. Bedek de wrap met de rucola. Schik er vervolgens de carpaccio op, bestrooi met parmezaanschilfers en kruid naar smaak met peper. Rol stevig op en laat rusten in de koelkast.

Hapjes met gerookte zalm
Bestrijk de wrap met één eetlepel roomkaas. Bestrooi met versnipperde bieslook. Kruid af naar smaak met peper en zout. Schik er de gerookte zalm op. Rol stevig op en laat rusten in de koelkast.

Hapjes met geitenkaas, courgette en granaatappel
Snij de courgette in lange dunne slierten. Bestrijk met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Gril de courgette heel kort in een hete grilpan en laat afkoelen. Snij de granaatappel in twee en klop met een houten lepel op de schil om er de pitjes uit te halen. Bestrijk de wrap met een eetlepel verse geitenkaas, verdeel er de rucola over en schik er de plakken courgette op. Rol stevig op en laat rusten in de koelkast

Haal de wraps uit de koelkast, verwijder de uiteinden en snij in stukken.

europees | hapje | tortillawraps

Benodigdheden

hapjes met carpaccio

100g carpaccio

1 EL parmezaanschilfers

2 EL mayonaise

truffelolie

hapjes met gerookte zalm

100g gerookte zalm

2 EL roomkaas

bieslook en/of dille

hapjes met geitenkaas

2 EL verse geitenkaas

1 courgette

1 granaatappel

rucola

4 Poco Loco wraps