Snij de bleekselder in stukjes en blancheer. Snij de appel en stukjes en meng met de geblancheerde bleekselder. Meng de mayonaise met de azijn en de tuinkruiden en voeg toe aan het appel-bleekselder mengsel.
Snij de kip in fijne reepjes, kruid met peper en zout en gril in een grillpan.
Leg enkele eetlepels van de appel-selder mix op een rode bieten wrap. Schik er vervolgens enkele stukjes kip op. Werk af met walnoten en schijfjes radijs. Rol de wrap stevig op en laat even opstijven in de koelkast.
Je kan de wrap gemakkelijk op voorhand klaarmaken en meenemen in je brooddoos, of in stukjes snijden en serveren als aperitiefhapje.
1 appel
2 stengels bleekselder
Enkele radijzen
20 g walnoten
200 g kip
1 EL appelazijn
4 EL mayonaise
Optioneel: fijngehakte tuinkruiden (dragon, kervel, peterselie, …)
4 Poco Loco Beetroot wraps