Arnauld Demoulin aangesteld als SVP, Business Area Customer Brands voor Paulig Group en Managing Director van Snack Food Poco Loco nv

12.08.2020

Arnauld Demoulin is aangesteld als SVP, Business Area Customer Brands en Managing Director van Snack Food Poco Loco nv. In deze functie zal Arnauld deel uitmaken van het Paulig Leadership Team. Hij zal gevestigd zijn in Roeselare, België en begint op 7 september 2020 in zijn nieuwe functie. Hij volgt hiermee Peter Denolf op, die in juni besloot zijn functie te verlaten om kansen buiten het bedrijf na te streven.

Arnauld heeft meer dan 25 jaar ervaring in FMCG-bedrijven. Hij heeft ervaring uit verschillende leidinggevende functies bij Procter & Gamble en Ontex, waar hij heeft bijgedragen tot de evolutie van de Ontex’ customer brands van ‘private/white labels’ tot sterke retailmerken en tot operationele uitmuntendheid van het bedrijf in Europa en Australië. Meest recent stond hij aan het hoofd van Van Genechten Packaging, een middelgroot familiebedrijf en producent van vouwkartonnen verpakkingen.

“We heten Arnauld van harte welkom in het Paulig Leadership Team en in de Business Area Customer Brands bij Paulig. Zijn internationale ervaring in zowel merkproducten als huismerkproducten en sterke commerciële achtergrond ondersteunen de implementatie van onze groeistrategie en zullen van cruciaal belang zijn bij het leiden van onze customer brands business”, zegt Rolf Ladau, CEO van Paulig.

“Ik ben enthousiast en vereerd om mijn ervaring in het ontwikkelen van private labels ten dienste te kunnen stellen van Paulig en Poco Loco. Samen met onze teams, en gebaseerd op onze sterke fundamenten en marktpositie, voel ik me bevoorrecht om de kans te krijgen om Poco Loco en Paulig’s Customer Brands naar een volgend niveau te tillen”, zegt Arnauld Demoulin.

Arnauld Demoulin heeft een diploma in Business Administration aan ICHEC (Brussel).