Kom werken bij Paulig, een internationale voedings- en drankproducent

Bij Paulig hebben we een gemeenschappelijk doel: voor een leven vol smaak. We zijn een familiebedrijf, een internationale groep in de voedingsindustrie en bekend om onze hoogwaardige producten zoals koffie, specerijen, world foods en snacks. Ons portfolio omvat sterke merken: Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco en Zanuy. Onze ambitie is om een van de snelst groeiende, winstgevende voedings- en drankbedrijven in Europa te worden, en koploper op vlak van duurzaamheid in onze sector.

In Roeselare, België heeft Paulig drie fabrieken die tortilla chips en wraps, dinnerkits en tacoschelpen produceren en een kantoor waar specialisten werken binnen marketing, R&D, financiën en nog veel meer. In totaal werken we met bijna 800 collega’s in Roeselare.

Een internationaal team gebaseerd op vertrouwen en ambitie

Bij Paulig werken meer dan 2.300 gepassioneerde medewerkers in 13 landen. Er zou een kilometer lange tafel nodig zijn om ons samen aan tafel te krijgen. Onze werknemers zijn het belangrijkste ingrediënt om aan onze toekomst te bouwen. Wij zetten ons in om Paulig te ontwikkelen tot een eerlijke en inclusieve werkplek waar onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Ontdek alle vacatures op de website van Paulig.

paulig logo