Paulig inspireert tot maaltijden boordevol groenten met lancering van nieuwe groentewraps van Poco Loco

2.09.2021
Paulig, eigenaar van het merk Poco Loco, zet verder in op de ontwikkeling van zijn productassortiment in een meer duurzame richting. Met de nieuwe vegan groentewraps van rode biet en wortel wil Poco Loco het consumenten makkelijker maken om in een handomdraai een kleurrijk gerecht met veel groenten op tafel te toveren.

De wraps met rode biet en wortel springen meteen in het oog door hun vrolijke rode en oranje kleur. Ook hun textuur en smaak verschilt van de klassieke variant. De groentewraps zijn rijk aan vezels. Bovendien zorgen de wortel en rode biet voor een natuurlijk zoete en milde smaak. De kleurrijke tortillawraps vullen het gezonde rijtje van volkorenwraps, chiazadenwraps en multigranenvarianten aan.

Sinds kort liggen de rode en oranje wraps in de winkelrekken van Colruyt, Spar en OKay.
Inspiratie voor gerechtjes met de groentewraps vind je op www.pocoloco.be/inspiratie

 

Onderzoek en ontwikkeling

“Paulig is marktleider in tex-mex in Europa. Met innovaties zoals deze willen we onze duurzame groei verstevigen en antwoorden bieden op de vraag van klanten en consumenten naar meer gevarieerde recepten met meer groenten”, zegt Arnauld Demoulin, SVP Business Area Customer Brands bij Paulig.

“Aan deze productlancering ging een uitdagend productontwikkelingstraject vooraf. Eens de eerste productie van de smakelijke, felgekleurde wraps dan uit de ovens rolt, is de voldoening des te groter”, vertelt Elien Verstraete, New Product Development Specialist bij Paulig.

Verdere groei

Tex-mex is een sterk groeiende productcategorie. Om aan de stijgende vraag te blijven voldoen, investeert Paulig 45 miljoen euro in de bouw van een nieuwe productiesite voor tortillawraps in Roeselare. De opening van de nieuwe productievestiging is gepland in de lente van 2022.

Samen met de verdere groei van de bestaande afdelingen, creëert het bedrijf hiermee meer dan 100 nieuwe jobs, voornamelijk voor operatoren, technici, teamleaders en magazijniers.