Foreign Investment Trophy 2016

24.02.2016
Foreign investment trophy

Roeselare, 24 februari 2016 – De recente investeringen van Snack Food Poco Loco zijn niet onopgemerkt voorbijgegaan. Flanders Investment and Trade (FIT) nomineerde Snack Food Poco Loco voor de Foreign Investment Trophy, een initiatief van het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen om investeringen in Vlaanderen te promoten.

De winnaar werd via online voting uit de 9 genomineerden gekozen. Niet Poco Loco maar Nippon Shokubai sleepte uiteindelijk de Foreign Investment Trophy in de wacht. Nippon Shokubai maakte plannen bekend om € 350 miljoen te investeren in de bouw van een nieuwe vestiging in Zwijndrecht, die de grootste fabriek van het bedrijf buiten Japan zal worden.

Daarnaast won de Zweedse autofabrikant Volvo Cars de Lifetime Achievement Trophy, waarmee zijn duurzame investeringsbeleid in Vlaanderen werd bekroond.

Toch zijn wij als Poco Loco erg trots op onze nominatie voor deze prestigieuze award. De vele persaandacht en de socialemediacampagne zullen zeker een impact hebben op de merkbekendheid van Poco Loco.