Technische Stages bij Poco Loco

Een stage is de ideale manier om kennis te maken met onze productie omgeving. Onze collega’s nemen je graag mee op sleeptouw en laten je kennis maken met onze technische installaties en moderne manier van werken.

Met de stageplaatsen bieden we Studenten de kans om te proeven van “het leven zoals het is” in een industrieel bedrijf. Als manager van de technische dienst is het voor mij zeer belangrijk om jonge mensen hier een realistisch beeid over te geven. Natuurlijk zorgen wij ervoor datje begeleid wordt door een “peter” die je helpt en uitleg geeft.

Een schoolse opleiding is nodig maar praktijkervaring is van onschatbare waarde. Het gaat er niet echt over of je eerder elektricien of mécanicien bent. Of je lang of kort gestudeerd hebt. Het gaat erom dat een groep techniekers, elk met hun eigen competenties, samen de machines draaiende houden.

Rik, Maintenance Manager

Wij gaan voor jou de mogelijkheden binnen onze organisatie na. Kom je in aanmerking voor een stageplaats, dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Vermeld zeker de periode en vereisten verbonden aan je stage.