Project Manager Facility

Afdeling: Kantoor , Techniek

Als Project Manager Facility:

 • Ben je verantwoordelijk voor de sturing en opvolging van diverse projecten gelinkt aan de facility dienst. Deze verantwoordelijkheid gaat van studiefase en selectie, over uitvoering, tot nazorg in garantieperiodes.
 • Werk je hoofdzakelijk organisatorisch-administratief.
 • Communiceer en overleg je veelvuldig met de verantwoordelijken van de verschillende afdelingen binnen Poco Loco en met externe partners (zoals klusjesmannen, loodgieters, elektriciens, …)
 • Hebben die externe partners aan jou een aanspreekpunt. Je zorgt voor het onthaal en de introductie, wijst hun taken toe, controleert en volgt ze op. Je zorgt dat alle documenten, attesten en badges in orde zijn en controleert tot slot de facturen.
 • Stel je zelf je planning op en weet je je prioriteiten zo nodig ad hoc bij te stellen.
 • Ben je breed inzetbaar voor een waaier aan grote en kleine projecten rond verlichting, klimatisatie, verbouwingen, renovaties, IT, veiligheid, utilities, …

 

Profiel:

 • We zoeken iemand die zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel diverse projecten uitwerkt en begeleidt. Je sociale vaardigheden zorgen er mee voor dat je zaken tijdig en vakkundig gedaan krijgt.
 • De structuur in je werk staat je toe snel tussen verschillende projecten te schakelen zonder daarbij het overzicht te verliezen.
 • Nederlands, Engels en Frans … Het schrikt je niet af om in gesprek te gaan en om te gaan met een waaier aan verschillende mensen. Je neemt vlot de telefoon of gaat ter plaatse om zaken snel en concreet af te stemmen. Ervaring met aansturen van externen beschouwen we als een grote plus!
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en haalt energie uit het vlot opleveren van jouw project.
 • Een correcte administratie is essentieel voor het slagen van jouw opdracht.
 • Je beschikt minimum over een Bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.

 

Wij bieden jou:

Er zijn genoeg redenen om te werken bij Poco Loco, zoals:

 • Een vaste job in een ambitieuze, snelgroeiende organisatie waar aandacht is voor de mens en z’n omgeving
 • Een toffe werksfeer met gedreven collega’s
 • Je maakt deel uit van een internationale omgeving.
 • Je ziet je inzet en dynamisme beloond met een competitief loon aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering, 6 ADV-dagen en hospitalisatieverzekering.

 

Project Manager Facility image
Project Manager Facility

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

 1. Stel je kandidaat
 2. Het eerste gesprek
 3. Online test
 4. Het tweede gesprek
 5. Testdag
 6. Bespreking contract

Stel je kandidaat

Interesse in een vacature? Stuur je cv en motivatiebrief online door, bij voorkeur via ons sollicitatieformulier. Zien wij een mogelijke match, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek met Human Resources. Indien er geen match is, brengen we je ook op de hoogte.

Het eerste gesprek

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. In het eerste gesprek vertel je over jouw verwachtingen, motivatie, ervaring en competenties. Zelf vertellen we ook transparant welke verwachtingen wij hebben en beantwoorden we graag jouw vragen.

Online test

Als het eerste gesprek positief is verlopen, leg je in de volgende stap thuis online enkele tests af. Zo krijgen we een nog scherper beeld van jou. De resultaten van die tests bespreken we samen.

Het tweede gesprek

Zijn de resultaten positief, ga je door naar het tweede gesprek. Je maakt kennis met je mogelijke leidinggevende om specifiek in te gaan op de functie waar je voor solliciteert en het team waarmee je zou samenwerken. Zo weet je snel of alles klopt en goed voelt.

Testdag

Als alles lijkt te kloppen en je wil in productie werken, plannen we een testdag. Je werkt en loopt een dag betaald mee met je mogelijke collega’s en leidinggevende. Wil je in een ondersteunende functie werken, plannen we een dag met assessments. Zo ontdekken we of alle ingrediënten aanwezig zijn voor een succesvolle samenwerking.

Bespreking contract

Is de eindevaluatie langs beide kanten positief, doen we je een contractvoorstel. Dat kan als interim, voor bepaalde of onbepaalde duur zijn. Als je tekent, ontvang je nog een heuse onthaalpresentatie en ben je helemaal klaar om een Pauligiaan te worden. Welkom!

Aan de slag

 1. Je eerste dag
 2. Je eerste weken
 3. Je eerste maanden

Voor je eerste werkdag moet je zeker geen stress hebben. We willen je vooral hartelijk welkom heten en je wegwijs maken in je nieuwe werkomgeving. 

Als je leidinggevende je nog even kan missen, tonen we je graag alle facetten van ons bedrijf. Daarna neemt een directe collega je mee op sleeptouw. Je krijgt een overzicht van alle bijzonderheden voor jouw functie en maakt kennis met de werkplek en collega’s.

Bij een voedingsbedrijf zijn voedselveiligheid en hygiëne uitermate belangrijk. Maar ook de veiligheid van onze mensen is een absolute prioriteit.

Daarom volg je zo snel mogelijk enkele basisopleidingen (via e-learning) om de juiste werkmethoden aan te leren op vlak van HACCP en veiligheid.

Tijdens je eerste maanden bij Paulig werk je stap per stap het specifieke opleidingsplan voor jouw functie af.

Denk aan opleidingen om veilig een heftruck te bedienen of een veiligheidsopleiding BA4. Doorheen die periode zijn er verschillende evaluatiemomenten. Zo weten alle betrokken partijen of alles vlot verloopt. Indien gewenst, kunnen we jouw persoonlijk opleidingsplan bijsturen waar nodig.

Ik ben hier zo tevreden dat ik vrienden overtuigd heb om ook bij Paulig te komen werken!

Adrien operator

Ik ben geen ‘chef’. We werken allemaal samen.

Charlotte teamleader

Ik leer veel bij van teams uit Zweden, Engeland, Finland, …

Charlotte business controller

Als ik iets vraag, komen collega’s meteen helpen

Cindy magazijnier

Tegen eind 2023 moeten al onze fabrieken CO2-neutraal zijn.

Els sales support

We werken met de nieuwste machines. Dat gaat vlot!

Francine operator

Iedereen krijgt hier een opleidingsplan op maat.

Jordy technieker

Ze luisteren naar wat je nodig hebt om te groeien.

Jorge operator
karel

Hoe veiliger we werken, hoe hoger onze bonus.

Karel magazijnier

Die extra verantwoordelijkheid zie ik terug in mijn loonpakket.

Nico teamleader

We gaan geregeld samen iets eten of drinken.

Nico IT

Veiligheid krijgt hier altijd voorrang.

Seppe technieker

Er komen veel nieuwe machines bij. Da’s intensief, maar interessant.

Sven technieker