Meestergast Technische Dienst Weekend

Afdeling: Weekendploeg, Techniek

Bij Poco Loco en Paulig zitten we niet stil. In Roeselare hebben we op dit moment twee productievestigingen voor chips, taco shells, tortilla’s & dinnerkits. En we bouwen volop aan een nieuwe productievestiging voor tortilla’s.

Een nieuwe fabriek voor ons, dat betekent heel wat kansen voor jou! We zijn op zoek naar 100 nieuwe collega’s om mee smaak te geven aan onze toekomst. Kom jij ons team versterken als meestergast technische dienst? 

 

Jouw functie:

Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van een team van een 6-tal techniekers. Dit betekent dat je:

 • De werkorders plant en opvolgt van alle technische werkzaamheden en herstellingen in de tortilla-afdeling in de Rumbeeksegravier
 • Het team van techniekers aanstuurt, opvolgt en coacht, en tevens de nieuwe techniekers onthaalt.
 • Waakt over de correcte administratieve afhandeling van de werkopdrachten in jouw beheer.
 • Assisteert bij het analyseren van technische problemen en dat je samen een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak
 • Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties.
 • Geregeld overlegt met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de coördinator technische dienst weekend
 • De werkwijze met betrekking tot het wisselstukkenmagazijn opvolgt
 • Zorgt dat het kennisniveau en ervaringsniveau van je team steeds verder ontwikkelt om bij te blijven met de nieuwe installaties.
 • De coördinator vervangt bij afwezigheid

De ideale meestergast TD voor ons?

 • Heeft een technische studierichting gevolgd (Bachelor of gelijkwaardig door ervaring richting elektromechanica/elektriciteit/mechanica) en heeft een brede theoretische en praktische kennis
 • Heeft ruime technische ervaring in een productieomgeving
 • Kan zelfstandig werken en is stressbestendig
 • Spreekt vlot Nederlands, kan zich behelpen in het Frans
 • Is een team-gerichte leider, kan zijn ploeg motiveren om steeds weer het onderste uit de kan te halen
 • Toont het voorbeeld en motiveert anderen in het naleven van hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Gaat actief op zoek om de veiligheid te verhogen, binnen en buiten zijn verantwoordelijkheidsgebied
 • Is flexibel ingesteld, werkschema zaterdag 5-17u en zondag 17u tot 05u (ma), maar is bereid om bereikbaar te zijn voor overleg buiten deze uren.

En wat mag jij van ons verwachten?

 • Een intensieve opleiding: je wordt begeleid door de coördinator die je volledig zal inwijden in onze technische installaties en werkmethodieken
 • We bieden verschillende opleidingen aan: mbt veiligheid/preventie, specifieke technische zaken (vb nieuwe machines/automatisatie), heftruckopleiding
 • Voldoende ruimte voor initiatief en zelfstandig werken
 • De kans om je leiderschap te ontplooien in een uitdagende productie-omgeving.
 • We bieden je de kans om een rol te spelen binnen een modern en groeiend bedrijf, met steeds nieuwe technische ontwikkelingen en uitdagingen!
 • Een vaste job als bediende met een goede verloning, aangevuld met extralegale voordelen
 • Een team gedreven collega’s
Meestergast Technische Dienst Weekend video
Meestergast Technische Dienst Weekend

Het sollicitatieproces bij Poco Loco

 1. Stel je kandidaat
 2. Het eerste gesprek
 3. Online test
 4. Het tweede gesprek
 5. Testdag
 6. Bespreking contract

Stel je kandidaat

Heb je interesse in een openstaande vacature? We ontvangen je kandidatuur het liefst online, via ons sollicitatieformulier. Als we overtuigd zijn van je motivatiebrief en cv, nodigen we je uit voor een eerste gesprek (vanop afstand) met de personeelsdienst. Indien je na een screening van je cv niet in aanmerking komt, brengen we je daarvan zo snel mogelijk op de hoogte.   

Het eerste gesprek

We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal! Daarom willen we in een eerste gesprek meer te weten komen over jouw verwachtingen, motivatie, ervaring en competenties. Natuurlijk communiceren we zelf ook transparant over onze eigen verwachtingen en beantwoorden we met plezier al je vragen. Zo weten we langs beide kanten welk vlees we in de kuip (of in de taco) hebben.  

Online test

Was er een leuke wisselwerking tijdens het eerste gesprek en lopen onze verwachtingen gelijk met de jouwe? Dan vragen we je om in de volgende fase enkele online tests in te vullen. Zo krijgen we een nog duidelijker beeld van jou. Je kunt deze tests gewoon thuis afleggen, wanneer het jou past. Achteraf bespreken we samen de resultaten. 

Het tweede gesprek

Wanneer na het eerste gesprek ook de testresultaten positief zijn, nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Deze keer maak je kennis met je toekomstige leidinggevende, zodat jullie specifieker kunnen ingaan op de functie waarvoor je solliciteerde en het team waarin je mogelijk terechtkomt. Na dit gesprek weet je of jij de perfecte salsa bij onze tortilla bent; een match made in heaven dus.    

Testdag

Solliciteerde je voor een job in onze productie, dan plannen we vervolgens een testdag in. Je werkt dan even mee met je toekomstige collega’s en leidinggevende. Tegen een vergoeding, uiteraard. Kies je voor een ondersteunende functie, dan ga je een dag op assessment. Zo kunnen alle partijen ontdekken of alle ingrediënten aanwezig zijn voor een succesvolle samenwerking.  

Bespreking contract

Na een positieve eindevaluatie — ook van jouw kant uit — maken we een contractvoorstel op. Er zijn verschillende contracttypes mogelijk: interim, bepaalde duur of onbepaalde duur. Als je akkoord gaat, geven we je nog een korte onthaalpresentatie. Daarna ben je hélemaal klaar om bij Poco Loco aan de slag te gaan. Welkom in ons team!   

Aan de slag bij Poco Loco

 1. Je eerste dag
 2. Je eerste weken
 3. Je eerste maanden

Voor je eerste werkdag moet je zeker geen stress hebben. We willen je vooral hartelijk welkom heten en je wegwijs maken in je nieuwe werkomgeving. 

Als je leidinggevende je nog even kan missen, tonen we je graag alle facetten van ons bedrijf. Daarna neemt een directe collega je meteen mee op sleeptouw. Je krijgt een overzicht van alle bijzonderheden voor jouw functie en maakt kennis met je werkplek en je nieuwe collega’s.  

Bij een voedingsbedrijf als Poco Loco zijn voedselveiligheid en hygiëne uitermate belangrijk. Maar ook de veiligheid van onze mensen is een absolute prioriteit.  

Daarom moet je zo snel mogelijk een aantal basisopleidingen volgen (via e-learning) om de beste praktijken aan te leren op vlak van HACCP, veiligheid en preventie. Dit doe je uiteraard binnen de werkuren. We voorzien een rustig plekje, zodat je niet afgeleid wordt. 

Tijdens je eerste maanden bij Poco Loco werk je stap per stap het specifieke opleidingsplan voor jouw functie af. 

Denk hierbij aan opleidingen om de heftruck te bedienen, BA4 enzovoort. Daarnaast plannen we een aantal evaluatiemomenten in. Zo kunnen alle betrokken partijen nagaan of alles vlot verloopt. Indien gewenst, kunnen we jouw individuele opleidingsplan bijsturen in functie van je noden. 

Je hebt een job met toekomst

Werkzekerheid troef bij Poco Loco! We zitten niet stil en dat is goed nieuws voor jou. Bij ons zit je safe voor de toekomst.  

We houden het altijd veilig

Veiligheid op de werkvloer is hier een prioriteit. Zorg dragen voor jezelf en je collega’s is van uitzonderlijk belang bij Poco Loco. 

Duurzaamheid zit in ons DNA

Poco Loco werkt actief aan duurzaamheid. Ons doel? Een koploper zijn en blijven op het vlak van sociale verantwoordelijkheid, milieubewustzijn en welzijn. 

Er is veel ruimte voor ambitie

Ambitieuze medewerkers krijgen de kans om intern door te groeien of om opleidingen te volgen. Bij Poco Loco haal je het beste uit jezelf. 

Je werkt in een moderne omgeving

Poco Loco verlegt graag grenzen. We richten een vooruitstrevende werkplek met hypermoderne machines in, die aansluit bij onze grootse plannen.  

We koesteren onze talenten

We koesteren onze medewerkers en bieden extralegale voordelen die ertoe doen, zoals een tand- en hospitalisatieverzekering. 

We investeren in kennis en innovatie

We kijken kritisch naar onze eigen productieprocessen en vragen geregeld raad aan internationale experts om onze werkwijze en procedures te optimaliseren. 

Je leert snel de kneepjes van het vak

Als nieuwe medewerker krijg je een degelijke opleiding on the job, zodat je meteen kunt meedraaien in onze goed geoliede machine.  

’t Is hier tof en sfeervol (echt waar!)

Onze enthousiaste medewerkers voegen de Loco bij de Poco. Teamsfeer en werkplezier zijn hier kernwaarden. Sámen behalen we de beste resultaten. 

We stellen je inzet op prijs

Jij telt voor ons! En je loon telt ook. Poco Loco biedt alle medewerkers een aantrekkelijke verloning.