Factory Manager Weekend

Afdeling: Productie, Weekendploeg
Solliciteer nu

Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseerde van 900 miljoen euro. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 25 jaar bestaan 700 werknemers en behaalde in 2019 een omzet van ruim 270 miljoen €. Ons bedrijf kent een gestage groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie.

Om die groei verder te ondersteunen zijn we op zoek naar een Factory Manager - weekend

Ook in deze uitzonderlijke periode blijft Poco Loco op zoek naar nieuwe collega’s! Meer over solliciteren in tijden van corona en over starten bij Poco Loco [link: https://www.pocoloco.be/jobs/working-poco-loco/]

Je verantwoordelijkheden als Factory Manager Weekend:

 • Je superviseert de productie gedurende het weekend (2 shifts in de chips plant en 2 shifts in de wraps plant)
 • Je staat in voor het beheren, organiseren en plannen van het technisch onderhoud.
 • Je organiseert en stuurt de teams die in het weekend instaan voor het technisch onderhoud, het algemeen onderhoud en de voorbereiding van de productieactiviteiten in de week (circa 15 eigen medewerkers en 100 derden).
 • Je superviseert en volgt de veiligheids -en kwaliteitsnormen op
 • Je bereidt technische werkzaamheden voor aan de hand van de geplande werkorders teneinde de technische teams zo efficiënt mogelijk in te zetten
 • Je coacht en ontwikkelt de medewerkers teneinde competentie, vaardigheden en know how optimaal te benutten

 

Onze verwachtingen:

 • Je beschikt over een ingenieursdiploma, of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Een goed technisch inzicht is een must
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in operations of maintenance in de voedingssector
 • Je hebt talent voor het organiseren en plannen van teams
 • Je bent sterk in het sturen, coachen en motiveren van mensen

 

Ons aanbod:

 • Een rol in een ambitieuze, snel groeiende organisatie met een internationale scope;
 • De kans om je ondernemingszin in te zetten in een professionele en mensgerichte omgeving;
 • Je wordt tewerkgesteld op onze sites gelegen in Roeselare in een vast weekendregime (vrijdag voormiddag, zaterdag 05h-17h, zondag 22h-05h)
 • Je ziet je inzet en dynamisme beloond worden met een concurrentieel salarispakket.

Solliciteer via het online formulier op www.pocoloco.be, rubriek 'jobs'.

Sollicitatieproces

Kandidatuur

Shape Created with Sketch.
+

Eerste gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Online test

iconmonstr-ruler-30 Created with Sketch.
+

Tweede gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Testdag

Shape Created with Sketch.
+

Bespreking contract

Shape Created with Sketch.

Kandidatuur

We ontvangen je kandidatuur het liefst online. Na een positieve evaluatie nodigen we je uit voor een eerste gesprek (vanop afstand) met de personeelsdienst. Indien je niet in aanmerking komt brengen we jou zo snel mogelijk op de hoogte hiervan.

Eerste gesprek

In een eerste gesprek willen we meer weten over jouw verwachtingen, motivatie, ervaring en competenties. Ook zullen we je heel transparant meegeven wat onze verwachtingen zijn. Uiteraard kan jij ons ook jouw vragen stellen.

Online test

Heb je ons overtuigd in het eerste gesprek, dan vragen we je om enkele online tests in te vullen. Dit helpt ons om een nog duidelijker beeld te krijgen van wie jij bent. Vaak kan je deze testen gewoon thuis op je eigen pc afleggen, wanneer het jou past. Achteraf bespreken we de resultaten met jou.

Tweede gesprek

Zijn het eerste gesprek en de testresultaten positief? Dan kan je zo snel mogelijk kennismaken met je toekomstige leidinggevende.

Testdag

Indien je een job in onze productie wil uitoefenen, plannen we ten slotte een testdag in. Je werkt even mee met je toekomstige collega’s en leidinggevende, tegen vergoeding. Indien je hebt gesolliciteerd voor een ondersteunende functie, ga je een dag op assessment. Op die manier kunnen zowel jij van jouw kant als wij van onze kant te weten komen of het goed zit voor een verdere samenwerking.

Bespreking contract

Na een positieve eindevaluatie doen we je een contractvoorstel. Verschillende types contracten zijn mogelijk: interim, bepaalde duur of onbepaalde duur. We nodigen je uit voor de ondertekening van je contract en geven je ook een korte onthaalpresentatie. Zo weet je wat je mag verwachten als gloednieuwe Poco Loco-medewerker!