Facility Assistant

Afdeling: Productie, Kantoor , Techniek
Solliciteer nu

Poco Loco produceert tortillachips en -wraps, taco shells, sauzen, dips en dinnerkits. Met dit assortiment behoren we tot de marktleiders in private label tex-mexproducten, met klanten in meer dan 70 landen wereldwijd. Maar liefst 96% van de producten zijn bestemd voor export. Poco Loco werd opgericht in Roeselare (België) in 1994 en heeft nu twee productielocaties, een hoogbouwmagazijn in België en een derde productielocatie in Milton Keynes (Verenigd Koninkrijk). Met meer dan 680 werknemers in Roeselare en 100 in het Verenigd Koninkrijk realiseert Poco Loco een jaarlijkse omzet van meer dan 270 miljoen euro. Die cijfers groeien jaar na jaar. Sinds 2010 maakt Poco Loco deel uit van de Finse Paulig Group. Deze familiale groep omarmt verschillende voedingsbedrijven die samen goed zijn voor 2.000 werknemers en een totale jaaromzet van 900 miljoen euro.

Ook in deze uitzonderlijke periode blijft Poco Loco op zoek naar nieuwe collega’s! Meer over solliciteren in tijden van corona en over starten bij Poco Loco [link: https://www.pocoloco.be/jobs/working-poco-loco/

We zijn op zoek naar een Facility Assistant.

Het gaat om een voltijdse dag-functie ter ondersteuning van de Facility Manager. Heb je veel afwisseling nodig? Ben je een handige Harry maar daarnaast ook heel sterk in administratie? Bewaar je makkelijk het overzicht over verschillende taken en plan je graag? Hou je van communicatie en overleg? Dan is deze functie misschien wel op je lijf geschreven?

 • Als Facility Assistant sta je samen met de Facility Manager in voor het dagelijkse, operationele beheer van de gebouwen en infrastructuur, van zowel de kantoren, de productie als het magazijn.
 • Deze job is voor de helft operationeel (technisch) en voor de helft organisatorisch-administratief.
 • We zoeken dus iemand met technisch inzicht die ook eerste interventies en beperkte herstellingen kan uitvoeren (handige Harry) maar meer doorgedreven taken zal uitbesteden.
 • Ervaring met het aansturen van externen is een grote meerwaarde, hierbij zijn je sociale skills ook belangrijk
 • Aan de hand van de Facility mailbox en telefonische aanvragen stel je zelf de planning op (snel kunnen schakelen en adhoc reageren) en vul je de werkingslijst aan.
 • Als Facility Assistant zorg je voor het onthaal en de introductie van de externe partners die de technische taken zullen uitvoeren. Je wijst hun taken toe, controleert en volgt op. Je zorgt dat alle documenten, attesten en badges in orde zijn. Ook de factuurcontrole behoort tot je takenpakket. Hiervoor werk je nauw samen met je administrieve Facility collega die alle “flows” beheert.
 • De Facility Assistant communiceert en overlegt veelvuldig met de verantwoordelijken van de verschillende afdelingen binnen Poco Loco en met externe partners waarbij de omgang met anderen zeer belangrijk is.
 • Je rapporteert (mondeling/schriftelijk) aan de Facility Manager.

 

Profiel:

 • Je beschikt minimum over een Bachelor diploma
 • Je bent technisch sterk onderlegd (elektriciteit, sanitair, software, …) m.a.w. je omschrijft jezelf als een “Handige Harry”
 • Je legt makkelijk contact en je bent communicatief sterk
 • Je bent een crack op vlak van administratie
 • Je communiceert vlot in het Nederlands, Engels en Frans
 • Je hebt reeds een eerste ervaring in een gelijkaardige functie
 • Je werkt heel gestructureerd, kunt snel schakelen houdt makkelijk overzicht op je werk
 • Je werkt voltijds in een dag regime

 

En wat mag jij van ons verwachten?

 • Je komt terecht in een ambitieuze, snel groeiende organisatie waar aandacht is voor de mens en z’n omgeving
 • Je maakt deel uit van een internationale omgeving
 • Je ziet je inzet en dynamisme beloond met een competitief salarispakket.

Sollicitatieproces

Kandidatuur

Shape Created with Sketch.
+

Eerste gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Online test

iconmonstr-ruler-30 Created with Sketch.
+

Tweede gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Testdag

Shape Created with Sketch.
+

Bespreking contract

Shape Created with Sketch.

Kandidatuur

We ontvangen je kandidatuur het liefst online. Na een positieve evaluatie nodigen we je uit voor een eerste gesprek (vanop afstand) met de personeelsdienst. Indien je niet in aanmerking komt brengen we jou zo snel mogelijk op de hoogte hiervan.

Eerste gesprek

In een eerste gesprek willen we meer weten over jouw verwachtingen, motivatie, ervaring en competenties. Ook zullen we je heel transparant meegeven wat onze verwachtingen zijn. Uiteraard kan jij ons ook jouw vragen stellen.

Online test

Heb je ons overtuigd in het eerste gesprek, dan vragen we je om enkele online tests in te vullen. Dit helpt ons om een nog duidelijker beeld te krijgen van wie jij bent. Vaak kan je deze testen gewoon thuis op je eigen pc afleggen, wanneer het jou past. Achteraf bespreken we de resultaten met jou.

Tweede gesprek

Zijn het eerste gesprek en de testresultaten positief? Dan kan je zo snel mogelijk kennismaken met je toekomstige leidinggevende.

Testdag

Indien je een job in onze productie wil uitoefenen, plannen we ten slotte een testdag in. Je werkt even mee met je toekomstige collega’s en leidinggevende, tegen vergoeding. Indien je hebt gesolliciteerd voor een ondersteunende functie, ga je een dag op assessment. Op die manier kunnen zowel jij van jouw kant als wij van onze kant te weten komen of het goed zit voor een verdere samenwerking.

Bespreking contract

Na een positieve eindevaluatie doen we je een contractvoorstel. Verschillende types contracten zijn mogelijk: interim, bepaalde duur of onbepaalde duur. We nodigen je uit voor de ondertekening van je contract en geven je ook een korte onthaalpresentatie. Zo weet je wat je mag verwachten als gloednieuwe Poco Loco-medewerker!