Maintenance Supervisor

Afdeling: Productie, Techniek
Solliciteer nu

Chips, wraps, salsa’s en dinnerkits van Poco Loco: om duimen en vingers bij af te likken. We hebben de beste maïs, de heerlijkste tomaten, de lekkerste kruiden én 686 secret ingredients. Wablief? Onze medewerkers! Zij zijn de te gekke kracht achter Poco Loco, de dip bij de chip. Word onze nieuwe collega!

We zoeken versterking voor de technische dienst!

Jouw functie:

Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van een team van een 10-tal techniekers. Dit betekent dat je:

 • De werkorders plant en opvolgt van alle technische werkzaamheden en herstellingen in de chipsafdeling in de Rumbeeksegravier
 • Het team van techniekers aanstuurt, opvolgt en coacht, en tevens de nieuwe techniekers onthaalt
 • Assisteert bij het analyseren van technische problemen en dat je samen een efficiënte oplossing kan biden op elektrisch en/of mechanisch vlak
 • Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties.
 • Geregeld overlegt met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de coördinator en de manager van de technische dienst
 • De werkwijze met betrekking tot het wisselstukkenmagazijn opvolgt
 • De coördinator vervangt bij afwezigheid

De ideale supervisor voor ons?

 • Heeft een technische studierichting gevolgd (Bachelor of gelijkwaardig door ervaring richting elektromechanica/elektriciteit/mechanica) en heeft een brede theoretische en praktische kennis
 • Heeft ruime technische ervaring in een productieomgeving
 • Kan zelfstandig werken en is stressbestendig
 • Spreekt vlot Nederlands
 • Heeft geen probleem met het naleven van hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften
 • Is flexibel ingesteld, werkt in een dagregime maar is flexibel en bereid om in te vallen in de vroege of late ploeg (5-13u of 13-21u)

 En wat mag jij van ons verwachten?

 • Een intensieve opleiding: je wordt begeleid door de coördinator die je volledig zal inwijden in onze technische installaties
 • We bieden verschillende opleidingen aan: mbt veiligheid/preventie, specifieke technische zaken (vb nieuwe machines/automatisatie), heftruckopleiding
 • Voldoende ruimte voor initiatief en zelfstandig werken
 • We bieden je de kans om een rol te spelen binnen een modern en groeiend bedrijf, met steeds nieuwe technische ontwikkelingen en uitdagingen!
 • Een vaste job als bediende met een goede verloning, aangevuld met extralegale voordelen

Interesse ?

Je kan de Poco Loco-sfeer opsnuiven door een aantal getuigenissen van medewerkers te bekijken. Solliciteer dan ook meteen online en bezorg ons jouw cv!


 

Sollicitatieproces

Kandidatuur

Shape Created with Sketch.
+

Eerste gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Assessment

iconmonstr-ruler-30 Created with Sketch.
+

Tweede gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Testdag

Shape Created with Sketch.
+

Contract bespreking

Shape Created with Sketch.

Kandidatuur

We ontvangen je kandidatuur liefst online. Na een positieve evaluatie nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de personeelsdienst. Indien je niet in aanmerking komt brengen we jou zo snel mogelijk op de hoogte hiervan.

Eerste gesprek

In een eerste gesprek willen we meer weten over jouw verwachtingen, motivatie, ervaring en competenties. Ook zullen we je heel transparant meegeven wat onze verwachtingen zijn.

Assessment

Heb je ons overtuigd in het eerste gesprek, dan stellen we een assessment voor. Afhankelijk van welke functie je zou invullen, beschikken we over verschillende persoonlijkheidstesten en andere proeven. Dit helpt ons om een nog duidelijker beeld te krijgen van wie jij bent. Vaak kan je deze testen gewoon thuis op je eigen pc afleggen, wanneer het jou past. De testresultaten bespreken we nadien met je.

Tweede gesprek

Zijn het eerste gesprek en de testresultaten positief? Dan kan je zo snel mogelijk kennismaken met je toekomstige leidinggevende.

Testdag

Indien je een job in onze productie wil uitoefenen, plannen we ten slotte een testdag in. Je werkt even mee met je toekomstige collega’s en leidinggevende, tegen vergoeding. Dit is voor alle betrokkenen de beste manier om te weten te komen of het goed zit voor een verdere samenwerking.

Contract bespreking

Na een positieve eindevaluatie doen we je een contractvoorstel. Verschillende types contracten zijn mogelijk: interim, bepaalde duur of onbepaalde duur. We nodigen je uit voor de ondertekening van je contract en geven je ook een korte onthaalpresentatie. Zo weet je wat je mag verwachten als gloednieuwe Poco Loco-medewerker!