Ploegleider nacht

Afdeling: Productie
Solliciteer nu

Chips, wraps, salsa’s en dinnerkits van Poco Loco: om duimen en vingers bij af te likken. We hebben de beste maïs, de heerlijkste tomaten, de lekkerste kruiden én 636 secret ingredients. Wablief? Onze medewerkers! Zij zijn de te gekke kracht achter Poco Loco, de dip bij de chip. Word onze nieuwe collega!

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een no-nonsense meewerkende ploegleider voor een team van 7 mensen.

Als Ploegleider…

 • kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen
 • volg je instructies als de beste, maar kan je ook zelf coachen/leiden
 • controleer je de verschillende stappen van het productieproces
 • werk je van maandag tot en met vrijdag in de vaste nachtploeg (21u-5u)

Neem een kijkje in productie, bekijk het filmpje.

De ideale ploegleider voor ons…

 • spreekt vlot Nederlands
 • aarzelt niet om de handen uit de mouwen te steken om zijn/haar team te ondersteunen
 • kan door zijn/haar coördinatie- en communicatietalent mensen op een postitieve manier aansturen

Van ons krijg je…

 • een grondige opleiding, waarbij we jou inwijden in het functioneren van jouw afdeling, maar ook in het bredere reilen en zeilen van onze productieactiviteiten
 • voldoende ruimte vor initiatief en zelfstandig werken
 • ee kans om mee te evolueren binnen een modern en groeiend bedrijf
 • een vaste job met een goede verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering)

Interesse?

Solliciteer online en vergeet je CV niet toe te voegen!

Sollicitatieproces

Kandidatuur

Shape Created with Sketch.
+

Eerste gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Assessment

iconmonstr-ruler-30 Created with Sketch.
+

Tweede gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Testdag

Shape Created with Sketch.
+

Contract bespreking

Shape Created with Sketch.

Kandidatuur

We ontvangen je kandidatuur liefst online. Na een positieve evaluatie nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de personeelsdienst. Indien je niet in aanmerking komt brengen we jou zo snel mogelijk op de hoogte hiervan.

Eerste gesprek

In een eerste gesprek willen we meer weten over jouw verwachtingen, motivatie, ervaring en competenties. Ook zullen we je heel transparant meegeven wat onze verwachtingen zijn.

Assessment

Heb je ons overtuigd in het eerste gesprek, dan stellen we een assessment voor. Afhankelijk van welke functie je zou invullen, beschikken we over verschillende persoonlijkheidstesten en andere proeven. Dit helpt ons om een nog duidelijker beeld te krijgen van wie jij bent. Vaak kan je deze testen gewoon thuis op je eigen pc afleggen, wanneer het jou past. De testresultaten bespreken we nadien met je.

Tweede gesprek

Zijn het eerste gesprek en de testresultaten positief? Dan kan je zo snel mogelijk kennismaken met je toekomstige leidinggevende.

Testdag

Indien je een job in onze productie wil uitoefenen, plannen we ten slotte een testdag in. Je werkt even mee met je toekomstige collega’s en leidinggevende, tegen vergoeding. Dit is voor alle betrokkenen de beste manier om te weten te komen of het goed zit voor een verdere samenwerking.

Contract bespreking

Na een positieve eindevaluatie doen we je een contractvoorstel. Verschillende types contracten zijn mogelijk: interim, bepaalde duur of onbepaalde duur. We nodigen je uit voor de ondertekening van je contract en geven je ook een korte onthaalpresentatie. Zo weet je wat je mag verwachten als gloednieuwe Poco Loco-medewerker!