Technieker volautomatisch magazijn 2 ploegen

Afdeling: Productie, Techniek
Solliciteer nu

Chips, wraps, salsa’s en dinnerkits van Poco Loco: om duimen en vingers bij af te likken. We hebben de beste maïs, de heerlijkste tomaten, de lekkerste kruiden én 636 secret ingredients. Wablief? Onze medewerkers! Zij zijn de te gekke kracht achter Poco Loco, de dip bij de chip. Word onze nieuwe collega!

Voor ons hoogbouwmagazijn zijn wij op zoek naar een technieker met interesse in logistiek.

Na een grondige opleiding sta je in voor:

 • het monitoren en controleren van de processen binnen het volautomatische hoogbouwmagazijn, met de controlekamer als uitvalsbasis
 • het snel en correct analyseren van problemen of defecten, in overleg met de supervisor
 • het administratief opvolgen van verschillende systemen (o.a. Warehouse Management System en diverse loggingstools om de storingen te registreren)

Neem een kijkje in ons hoogbouwmagazijn.

Sowieso willen we op jou kunnen rekenen voor:

 • de verdere optimalisatie en het onderhouden van de installaties en de gebouwinfrastructuur binnen de technische afdeling, zowel vanuit de controlekamer als vanop de werkvloer
 • het dagelijks uitvoeren van controles op kritische punten
 • het naleven van de veiligheidsvoorschriften

De ideale medewerker voor ons?

 • heeft een technische opleiding gevolgd
 • heeft sterke interesse in techniek en het logistieke proces; mechanische en elektrotechnische kennis zijn hierbij niet vereist
 • werkt graag zelfstandig
 • is bereid om in shiften te werken (2 ploegen: 5u-13u en 13u-21u)

En wat mag jij van ons verwachten?

 • een grondige opleiding op technisch vlak, zowel intern als extern
 • een vaste job met een goede verloning, aangevuld met extralegale voordelen
 • voldoende ruimte voor initiatief en zelfstandig werken
 • de kans om met ons mee te evolueren binnen een modern en groeiend bedrijf

Interesse?

Solliciteer nu online en vergeet je CV niet toe te voegen!

Sollicitatieproces

Kandidatuur

Shape Created with Sketch.
+

Eerste gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Assessment

iconmonstr-ruler-30 Created with Sketch.
+

Tweede gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Testdag

Shape Created with Sketch.
+

Contract bespreking

Shape Created with Sketch.

Kandidatuur

We ontvangen je kandidatuur liefst online. Na een positieve evaluatie nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de personeelsdienst. Indien je niet in aanmerking komt brengen we jou zo snel mogelijk op de hoogte hiervan.

Eerste gesprek

In een eerste gesprek willen we meer weten over jouw verwachtingen, motivatie, ervaring en competenties. Ook zullen we je heel transparant meegeven wat onze verwachtingen zijn.

Assessment

Heb je ons overtuigd in het eerste gesprek, dan stellen we een assessment voor. Afhankelijk van welke functie je zou invullen, beschikken we over verschillende persoonlijkheidstesten en andere proeven. Dit helpt ons om een nog duidelijker beeld te krijgen van wie jij bent. Vaak kan je deze testen gewoon thuis op je eigen pc afleggen, wanneer het jou past. De testresultaten bespreken we nadien met je.

Tweede gesprek

Zijn het eerste gesprek en de testresultaten positief? Dan kan je zo snel mogelijk kennismaken met je toekomstige leidinggevende.

Testdag

Indien je een job in onze productie wil uitoefenen, plannen we ten slotte een testdag in. Je werkt even mee met je toekomstige collega’s en leidinggevende, tegen vergoeding. Dit is voor alle betrokkenen de beste manier om te weten te komen of het goed zit voor een verdere samenwerking.

Contract bespreking

Na een positieve eindevaluatie doen we je een contractvoorstel. Verschillende types contracten zijn mogelijk: interim, bepaalde duur of onbepaalde duur. We nodigen je uit voor de ondertekening van je contract en geven je ook een korte onthaalpresentatie. Zo weet je wat je mag verwachten als gloednieuwe Poco Loco-medewerker!