Technieker weekend

Afdeling: Productie, Weekendploeg, Techniek
Solliciteer nu

Chips, wraps, salsa’s en dinnerkits van Poco Loco: om duimen en vingers bij af te likken. We hebben de beste maïs, de heerlijkste tomaten, de lekkerste kruiden én 636 secret ingredients. Wablief? Onze medewerkers! Zij zijn de te gekke kracht achter Poco Loco, de dip bij de chip. Word onze nieuwe collega!

Wegens verdere uitbreiding van de afdeling CHIPS, zoeken wij versterking voor onze technische dienst. Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventieve en curatieve onderhoud van ons moderne machinepark.

Als TECHNIEKER sta je in voor het...

 • analyseren van technische problemen en het bieden van een efficiënte oplossing op elektrisch en/of mechanisch vlak
 • geven van advies over diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties
 • overleggen met collega's en productieverantwoordelijken en het rapporteren aan de meestergast van de technische dienst
 • steeds correct naleven van de hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften

Neem een kijkje in productie, bekijk het filmpje.

De ideale technieker voor ons?

 • is bereid om zijn/haar periode van OPLEIDING TIJDENS DE WEEK te volgen
 • spreekt vlot Nederlands
 • heeft een technische studierichting gevolgd en heeft een brede theoretische en praktische kennis
 • kan zelfstandig werken en is stressbestendig
 • is bereid om in het weekend volgens een ploegensysteem te werken: 5u-17u en 17u-5u (afwisselend per week)
 • heeft 4 vastgelegde weekends verlof: 25+26/07, 1+2/08, 26+27/12, 2+3/01/2021

Wat mag jij van ons verwachten?

 • een grondige opleiding: je wordt begeleid door je peter/meter die je volledig zal inwijden in onze technische installaties
 • een vaste job met een goede verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering)
 • voldoende ruimte voor initiatief en zelfstandig werken
 • de kans om mee te evolueren binnen een modern en groeiend bedrijf

Interesse?

Solliciteer nu online!

Sollicitatieproces

Kandidatuur

Shape Created with Sketch.
+

Eerste gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Assessment

iconmonstr-ruler-30 Created with Sketch.
+

Tweede gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Testdag

Shape Created with Sketch.
+

Contract bespreking

Shape Created with Sketch.

Kandidatuur

We ontvangen je kandidatuur liefst online. Na een positieve evaluatie nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de personeelsdienst. Indien je niet in aanmerking komt brengen we jou zo snel mogelijk op de hoogte hiervan.

Eerste gesprek

In een eerste gesprek willen we meer weten over jouw verwachtingen, motivatie, ervaring en competenties. Ook zullen we je heel transparant meegeven wat onze verwachtingen zijn.

Assessment

Heb je ons overtuigd in het eerste gesprek, dan stellen we een assessment voor. Afhankelijk van welke functie je zou invullen, beschikken we over verschillende persoonlijkheidstesten en andere proeven. Dit helpt ons om een nog duidelijker beeld te krijgen van wie jij bent. Vaak kan je deze testen gewoon thuis op je eigen pc afleggen, wanneer het jou past. De testresultaten bespreken we nadien met je.

Tweede gesprek

Zijn het eerste gesprek en de testresultaten positief? Dan kan je zo snel mogelijk kennismaken met je toekomstige leidinggevende.

Testdag

Indien je een job in onze productie wil uitoefenen, plannen we ten slotte een testdag in. Je werkt even mee met je toekomstige collega’s en leidinggevende, tegen vergoeding. Dit is voor alle betrokkenen de beste manier om te weten te komen of het goed zit voor een verdere samenwerking.

Contract bespreking

Na een positieve eindevaluatie doen we je een contractvoorstel. Verschillende types contracten zijn mogelijk: interim, bepaalde duur of onbepaalde duur. We nodigen je uit voor de ondertekening van je contract en geven je ook een korte onthaalpresentatie. Zo weet je wat je mag verwachten als gloednieuwe Poco Loco-medewerker!