Inpakker / reserve operator weekendploeg

Afdeling: Productie, Weekendploeg
Solliciteer nu

Chips, wraps, salsa’s en dinnerkits van Poco Loco: om duimen en vingers bij af te likken. We hebben de beste maïs, de heerlijkste tomaten, de lekkerste kruiden én 680 secret ingredients. Wablief? Onze medewerkers! Zij zijn de te gekke kracht achter Poco Loco, de dip bij de chip. Word onze nieuwe collega!

Wegens verdere uitbreiding van de afdeling CHIPS, zoeken wij versterking voor de productie- en inpakafdeling. Elk van onze productielijnen wordt bemand door een team van productiemedewerkers (inpakkers), operatoren en een ploegleider.

Als productiemedewerker/reserve operator sta je in voor:

 • correct en vlot verpakken van onze chips aan een inpaklijn
 • uitvoeren van kwaliteitscontroles en het onderhouden van de werkomgeving
 • eventueel het uitvoeren van inspectietaken
 • assisteren van de ploegleider bij de ombouw en bevoorrading van de inpak- en etiketteermachines

Neem een kijkje in productie, bekijk het filmpje.

De ideale productiemedewerker/reserve operator voor ons?

 • is bereid om zijn of haar OPLEIDING IN DE WEEK te volgen
 • is bereid om op zaterdag én zondag in een ploegensysteem te werken: 5u-17u en 17u-5u (afwisselend per week)
 • werkt snel en nauwkeurig zonder oog voor detail te verliezen en is leergierig
 • heeft 4 vastgelegde weekends verlof: 25+26/07, 1+2/08, 26+27/12, 2+3/01/2021

Wat mag jij van ons verwachten?

 • een grondige opleiding TIJDENS DE WEEK. Hierbij wordt je begeleid door je peter/meter die je volledig zal inwijden in onze organisatie
 • een vaste job met een goede verloning, aangevuld met extra-legale voordelen (maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering)
 • voldoende ruimte voor initiatief en zelfstandig werken
 • de kans om mee te evolueren binnen een modern en groeiend bedrijf

Interesse ?

Solliciteer meteen online en vergeet je cv niet bij te voegen!

Sollicitatieproces

Kandidatuur

Shape Created with Sketch.
+

Eerste gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Online test

iconmonstr-ruler-30 Created with Sketch.
+

Tweede gesprek

Shape Created with Sketch.
+

Testdag

Shape Created with Sketch.
+

Bespreking contract

Shape Created with Sketch.

Kandidatuur

We ontvangen je kandidatuur het liefst online. Na een positieve evaluatie nodigen we je uit voor een eerste gesprek (vanop afstand) met de personeelsdienst. Indien je niet in aanmerking komt brengen we jou zo snel mogelijk op de hoogte hiervan.

Eerste gesprek

In een eerste gesprek willen we meer weten over jouw verwachtingen, motivatie, ervaring en competenties. Ook zullen we je heel transparant meegeven wat onze verwachtingen zijn. Uiteraard kan jij ons ook jouw vragen stellen.

Online test

Heb je ons overtuigd in het eerste gesprek, dan vragen we je om enkele online tests in te vullen. Dit helpt ons om een nog duidelijker beeld te krijgen van wie jij bent. Vaak kan je deze testen gewoon thuis op je eigen pc afleggen, wanneer het jou past. Achteraf bespreken we de resultaten met jou.

Tweede gesprek

Zijn het eerste gesprek en de testresultaten positief? Dan kan je zo snel mogelijk kennismaken met je toekomstige leidinggevende.

Testdag

Indien je een job in onze productie wil uitoefenen, plannen we ten slotte een testdag in. Je werkt even mee met je toekomstige collega’s en leidinggevende, tegen vergoeding. Indien je hebt gesolliciteerd voor een ondersteunende functie, ga je een dag op assessment. Op die manier kunnen zowel jij van jouw kant als wij van onze kant te weten komen of het goed zit voor een verdere samenwerking.

Bespreking contract

Na een positieve eindevaluatie doen we je een contractvoorstel. Verschillende types contracten zijn mogelijk: interim, bepaalde duur of onbepaalde duur. We nodigen je uit voor de ondertekening van je contract en geven je ook een korte onthaalpresentatie. Zo weet je wat je mag verwachten als gloednieuwe Poco Loco-medewerker!