Jobdag 24 september

Nieuwe fabriek voor ons, nieuwe kansen voor jou!

Van 12:00 uur tot 16:00 uur

Bij Poco Loco en Paulig zitten we niet stil. In Roeselare hebben we op dit moment twee productievestigingen voor chips, taco shells, tortilla’s & dinnerkits. En we bouwen volop aan een nieuwe productievestiging voor tortilla’s. Een nieuwe fabriek voor ons, dat betekent heel wat kansen voor jou! We zijn op zoek naar  60 nieuwe collega’s om mee smaak te geven aan onze toekomst. Kom jij ons team versterken?

 

Er zijn genoeg redenen om bij ons te werken!

Een aantrekkelijk loon met veel extralegale voordelen, een toffe teamsfeer, begeleiding in je job en doorgroeimogelijkheden, de kans om met de nieuwste machines te werken in een veilige werkomgeving … En da’s lang niet alles. Nog meer redenen ontdekken?

  

Kom kennis maken op onze jobdag.

Onze nieuwe tortillafabriek in Roeselare is uitgerust met de allernieuwste technologie en is volledig CO2-neutraal. Straf? Inderdaad! Benieuwd om dat alles (en je toekomstige collega’s 😉) eens in ‘t echt te zien? Dat kan op onze jobdag op zaterdag 24 september. Tijdens onze jobdag kun je niet alleen een bezoekje brengen aan onze fabriek, maar ook met onze recruiter praten over jouw mogelijkheden binnen ons team.

 

 

Wil je er graag bij zijn op onze jobdag?

Schrijf je dan snel in via het formulier hieronder.

 

 

Poco Loco maakt deel uit van Paulig

Paulig is een familiebedrijf in voedingsmiddelen en dranken dat een nieuwe, duurzame eetcultuur ontwikkelt – een cultuur die goed is voor mens en planeet. Paulig zorgt voor alles wat lekker is: koffie en dranken, tex-mex en specerijen, snacks en plantaardige voeding. De merken van het bedrijf zijn Paulig, Santa Maria, Risenta en Poco Loco.

Paulig heeft meer dan 2.300 gepassioneerde medewerkers in 13 verschillende landen die zich allen samen inzetten voor hetzelfde doel: een leven vol smaak! Paulig wil vooroplopen bij verandering, want smaak is de sleutel tot het bouwen van een betere wereld. Wat we vandaag op ons bord of in ons kopje hebben, zal het verschil maken voor de toekomst. Lees meer: www.pauliggroup.com/nl